lørdag den 24. december 2011

Juleaften oh hvor er du sød........

Sikke dog en fantastisk dag vi har haft i dag :-) Dagen startede som den plejer med at få vækket alle ungerne så vi kunne komme til fødselsdag hos Kurt. Det er simpelthen altid hyggeligt!! Utroligt at de har overskud på årets travleste dag, til lige at invitere til morgenkaffe........men vi nyder det meget, så tak kære Kurt & Lisbeth :-) Og skønt lige at få ønsket god jul til alle.

Herefter fik vi sagt god jul til drengene inden Xenia og jeg kørte hjem til ren afslapning. Fik dog også lige rørt ris a la manden sammen, og hakket mandlerne i hånden, da min foodprocessor åbenbart har valgt at stå af. Typisk at man først opdager det d. 24 hvor det er for sent at ønske sig en ny :-/

Efter Disneys juleshow (som heldigvis indeholdte både askepot, snehvide og klokkeblomst som jeg havde lovet), kørte vi mod Nørre Snede hvor julen ventede i selskab med min kære bror og svigerinde, samt deres to skønne teen-age drenge :-) Og selv mine forældre fik vi lov at holde jul med, så bliver det ikke bedre :-)

Efter hovedretten, som bestod af lækker kalkun m/ fyld, flæskesteg, brune og hvide kartofler, rødkål, brun sovs og asier, bankede det pludselig på døren..........og ind kom selveste julemanden :-) med en pakke hello kitty lego til en sød pige, som dog var noget betuttet over mødet med den skæggede mand ;-)

Efter ris a la manden (hvor Jacob snuppede mandlen.....det skarn altså....det var jo MIN tur ;-)) var det tid til at familiens skønne røst fik sjunget årets julesange ;-) Og SÅ var det endelig tid til gaver. Xenia synes det var helt fantastisk, og havde det dejligste smil på lige meget hvad hun pakkede ud, så er sikker på at alle gaver faldt i god jord.

Hun fik: Polly Pocket hus med masser af tilbehør, Polly Pocket bil, voksen dyne og pude, prinsesse sengetøj til selvsamme, barbie film, små dukker med masser af tilbehør, samt en æske med vaske-ægte prinsesse udstyr :-)
Og sådan her ser man ud dagen derpå i fuldt prinsesse-udstyr :-)
Tak for en dejlig jul :-)

1 kommentar:

  1. Selv tak søde Karin :) Og det er fordi vi elsker jul - og alle vores venner, at vi nyder at have alle de gæster juleaftensdag.
    Kærligste hilsner
    Lisbeth

    SvarSlet