søndag den 1. januar 2012

Godt nytår !!!

Martin og Xenia er klar til affyring lørdag formiddag. Det var dog en kort fornøjelse for Xenia, som kom ind efter ca. 3 sek. De dersens heksehyl er farlige!!! Mors pige ;-) Nå, men vi havde arrangeret nytår i det gode selskab med Kate, Oliver, Harly, Kristian og den lettere skræmte Landos. Her Xenia og Kate i fuldt nytårs-gear ;-)
Og Harly med mini-guirlande :-)
Kristian og Oliver har trukket sig tilbage med ps3 og Skylander, mens Landos gemmer sig i en krog ;-) En forrygende aften, med alt for meget god mad og hygge. Tak for det :-)
Og her et billede af Xenias nyeste leg. Alle bamserne sidder bænket rundt om sengen, med madkasser........de er nemlig i børnehave. Og når man ikke længere har stole nok, ja, så sidder resten i kørestol. Her forklædt som dukkevogn ;-)
I dag sov vi længe, og render stadig rundt i nattøj. Regner med at vi får båret den store kasse med julepynt i kælderen, og ellers står den bare på afslapning, inden hverdagen for alvor melder sig i morgen. Og aftensmaden er i hus.....den står på rester hos Kate og co. :-)

Godt nytår!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar