torsdag den 16. august 2012

Endnu en teenager i huset....

Denne gang var det Martin der blev hele 13 år. Svært at forstå hvordan mors lille dreng pludselig blev så gammel, og hvorfor SKAL de dersens drenge absolut vokse mig over hovedet inden de flytter hjemmefra??? Det kan da vente til de bliver voksne altså!!! ;-) Nå, men han havde vist en okay dag. Mor var på arbejde, så det var først da jeg kom hjem at der skete andet end det der skete på internettet ;-) Men da jeg kom hjem, var det tid til at tage på fiskehandel, for at få fisk i det akvarie som han fik (godt nok en uges tid før, men det skal jo stå en uge inden der kommer fisk i ;-)) Og onsdag havde vi så inviteret mormor & morfar, Kate & Oliver og Laila & Ole forbi til en kage og en kop kaffe. Teenageren er ikke vild med at blive fotograferet, så vi nøjes med kagerne ;-)


 Martin har altid været en sucker for hindbærsnitter, så det skulle selvfølgelig på bordet.....denne gang forklædt som rundeller ;-)

 Og her mit forsøg på at lave en roulade med flag på......de blev godt nok temmelig udsplattede da de blev bagt, men meningen var god nok ;-)

 Vejret var jo fantastisk.....både på dagen, men så sandelig også i går, så vi kunne heldigvis sidde på terassen.
 Flag skal der til ;-)
 Oreo kiks i stor format........
 samt de udsplattede flag.....det gik heldigvis ikke ud over smagen. Fyldet var flødeskum, med banan og flødebolle.

 Her det nye akvarie....
 som indeholder 12 guppy'er og en enkelt sugemalle, der lyder navnet Moto Moto (eller det gør den vel egentlig ikke, for den kommer ikke når vi kalder ;-)) Guppy'en til højre i billedet, med den sorte hale, hedder Birthe og er opkaldt efter en af Martins faddere.....hun er for nice som han siger......større kærligheds-erklæring får Birthe næppe fra den kant ;-)



Ingen kommentarer:

Send en kommentar